Over Ons

Search Our Site

Speelgoedmuseum Alkmaar is een virtueel museum met zowel modern en antiek speelgoed, met merknamen uit verschillende Europese landen. De oprichter, Joost Borgman, in zijn dagelijks leven brommermonteur bij www.partsparadise.nl is al jarenlang fervent speelgoedverzamelaar. Zijn collectie is daarmee o.a. te zien geweest in de verschillende bibliotheken in Alkmaar, waar hij speelgoedgarages, poppenhuisjes en speelgoedwinkeltjes tentoonstelde met bijbehorende geschiedeniskaternen. Zo wilde hij niet alleen het speelgoed tentoonstellen, maar mensen ook informeren over de herkomst van het speelgoed. Positieve geluiden over zijn collectie maakte dat Joost met het idee kwam om een eigen museum te openen. Zodoende opende hij het Virtuele Speelgoedmuseum Alkmaar, zodat iedereen ter wereld vanuit zijn eigen luie stoel kan genieten van zijn collectie.

SPEELGOEDMUSEUM ALKMAAR

Bergerweg 12, 1815 AD
 072 511 9607   info@speelgoedmuseumalkmaar.nl

Voor meer informatie of prijzen kunt een een e-mail achterlaten of bellen met Joost Borgman.